Tule Terrafamelle akkukemikaalitehtaan käyttöinsinööriksi!

Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Se on meidän tapamme muuttaa maailmaa. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme akkukemikaalitehtaalle uuton käyttöinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimit uuttoprosessin asiantuntijana. Seuraat ja kehität prosessin turvallisuutta, tuotantovolyymiä, tuotelaatua sekä hyödyke- ja kustannustehokkuutta. Työtehtäviisi kuuluu myös työohjeiden valmistelu ja tuotantoraportoinnin toteutus. Teet tiivistä yhteistyötä työnjohtajien, muiden käyttöinsinöörien, käynnissä- ja kunnossapitohenkilöstön sekä T&K-tiimin kanssa. Raportoit tuotannon käyttöpäällikölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva prosessi- tai kemiantekniikan DI-tutkinto, muu vastaava ylempi korkeakoulututkinto tai kokemusta vastaavasta työtehtävästä.

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja aikaansaava. Sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. etätyömahdollisuuden, joustavien työaikojen, laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttöpäällikkö Hannu Karppanen, osastonjohtaja Kristian Granit ja Terrafamesta yleisesti Heini Hämäläinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 14.10.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.