Oletko sinä uusi IT-henkilömme/
tietoliikenneasiantuntijamme?

Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiön bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme IT-henkilöä tuotantolaitoksillemme Sotkamoon.  IT-ympäristömme on laaja kokonaisuus, jossa vaaditaan monipuolista osaamista, ennakkoluulotonta ja uudistavaa asennetta, ryhmä- ja yhteistyötaitoja sekä alan kehittymisen seuraamista ja uusien tekniikoiden hyödyntämistä. Vastuualueesi on päätelaitteiden koko elinkaaren hallinnointi, hallintajärjestelmien (mm. AD, O365, SCCM, F-Secure AV, Dell ImageAssist) ylläpitäminen ja hyödyntäminen, tietoliikenneverkon perustehtävät, tulostinympäristön ja neuvotteluhuonetekniikan ylläpito, käyttäjien ohjeistaminen ja tuen antaminen.

Sinulla on soveltuva IT-alan koulutus tai loppuvaiheessa olevat opinnot. Edellytämme ratkaisukeskeistä suhtautumista työn haasteisiin, teknistä osaamista tietokoneista ja mobiililaitteista, Windows-käyttöjärjestelmä- ja Office-ohjelmisto-osaamista ja perustietoja lähiverkoista. Olet avoin ja yhteistyötaitoinen, sinulla on vastuunottokykyä ja jatkuvaa halua kehittyä työtehtävissäsi.

Haemme myös tietoliikenneasiantuntijaa. Mikäli olet tietoliikenneosaaja, sinulla on kokemusta verkon aktiivilaitteiden konfiguroinnista ja haluat vastuullesi vaativien tietoverkkojen suunnittelu- ja ylläpitotyöt, haluamme kuulla sinusta. Tähänkin tehtävään sinulla on oltava soveltuva IT-alan koulutus tai loppuvaiheessa olevat opinnot. Edellytämme, että suhtaudut työhön ratkaisukeskeisesti, tunnet IP -protokollan, ymmärrät verkon segmentoinnin ja aliverkot, tunnet erilaiset tietoliikennemediat, hallitset kuitukytkennät ja tunnet langattomien verkkojen perustekniikan. Olet avoin ja yhteistyötaitoinen, sinulla on vastuunottokykyä ja jatkuvaa halua kehittyä työtehtävissäsi.

Etsimme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin hae viimeistään 31.8.2020! Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.8. jälkeen arkisin klo 14.30-15.30 tietohallintopäällikkö Johannes Lukkari, p. 020 7130 800 (vaihde).