Olet­ko sinä uusi KÄYNNISSÄPITOINSINÖÖRIMME?

Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiön bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme akkukemikaalitehtaallemme Sotkamoon kokenutta käynnissäpitoinsinööriä. Uuttolaitoksen käynnissäpitoinsinöörinä tulet tekemään kunnossapidon päivittäistä työnsuunnittelua, resurssointia ja töiden jaksottamista päivälle sekä vuorolle, käyntivarmuuden parantamista sekä varastonhallintaa omalla alueellasi. Yksittäisiä tehtäviäsi ovat mm. kunnossapitosuunnittelut, ennakkohuoltosuunnitelman luominen ja kehittämistehtävät. Tehtävä on moninainen ja se räätälöidään osaamisen mukaan. Huolehdit turvallisesta työympäristöstä, kustannustehokkaasta toiminnasta ja raportoinnista. Vastaat myös laitosten käytettävyydestä yhdessä kunnossapidon tukitoimien kanssa sekä osallistut siisteyden ja järjestyksen ylläpitoon.

Sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen ote työntekoon. Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja vähintään 5 vuoden vankkaa kokemusta teollisista tuotantoympäristöistä. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus mekaanisesta kunnossapidosta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Tule luomaan uraa Euroopan suurimmalla nikkelin tuottajalla!

Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, täytä hakemus viimeistään 30.9.2020! Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Krista Koistinen, p. 020 7130 800 (vaihde).