Laboratorion kemisti - oletko se sinä?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.

Haemme kemistiä Terrafamen laboratorioon Sotkamoon. Tehtävän arvioitu aloitus on mahdollisimman pian.

Vastaat akkukemikaalitehtaan ja ympäristönäytteiden analyysien laadunvalvonnasta, laiteanalytiikasta ja menetelmäkehityksestä. Toimit ICP-OES ja ICP-MS -laitteiden vastuuhenkilönä. Työtehtäviisi kuuluu mm. prosessin laadunvalvonta sekä analyysitoiminnan menetelmäkehityksen suunnittelu, toteutus ja ohjeistus. Toimit tiiviissä yhteistyössä laboratorion henkilöstön sekä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävissä onnistuminen edellyttää kokemusta ICP-OES ja ICP-MS laiteanalytiikasta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, analyyttista- ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto analyyttisen tai epäorgaanisen kemian alalta, pitkäjänteinen ja vastuullinen työote sekä mukautumiskykyä muuttuviin tilanteisiin.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, täytä hakemus viimeistään 20.6.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi välittömästi, jos tunnet olevasi sopiva joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin laboratoriopäällikkö Jonna Jokiniemi, p. 020 7130 800 (vaihde).