Kunnossapitoinsinööri mekaaniseen kunnossapitoon

Kunnossapitoinsinöörinä olet mukana kehittämässä vastuualueesi prosessilaitteiden käyttövarmuutta ja elinkaaren hallintaa tiiviissä yhteistyössä kunnossapito-, tuotanto- ja projekti-osastojen kanssa.

Vastaat laitteiden pitkäntähtäimen huoltosuunnitelmista ja seuraat sekä raportoit niiden toteutumista. Osallistut vastuualueesi investointiprojekteihin ja toimit laitteiston teknisenä asiantuntijana.

Kunnossapitoinsinöörin tehtävä soveltuu parhaiten henkilölle, jolla on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus (DI/AMK), sekä aiempaa kokemusta vastaavista kunnossapidon tehtävistä. Englanninkielen taito on tehtävissä tarpeellinen, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Lisäksi arvostamme kokemusta:

  • työturvallisuudesta ja sen kehittämisestä
  • esimiestyöstä kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmistä ja käyttövarmuusmallintamisen työkaluista
  • koneturvallisuus- ja ATEX-vaatimuksista

Arvostamme pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan sekä halua itsensä kehittämiseen. Olet motivoitunut ja vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen.

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, täytä hakemus.

Lisätietoa tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Sampo Jauhiainen perjantaisin klo 7.00–15.30, p. 020 7130 800 (vaihde).