Laboratorioanalyytikko tai laboratorioinsinööri - oletko se sinä?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.

Haemme  laboratorioanalyytikkoa / laboratorioinsinööriä laboratorioomme Sotkamoon.

Vastaat akkukemikaalitehtaan näytteiden analyysien laadunvalvonnasta ja laiteanalytiikasta. Työtehtäviisi kuuluu erilaisiin kehitysprojekteihin liittyvien kokeiden suunnittelua ja toteutusta sekä laitevastuita (mm. TOC, Kjeldahl). Osallistut menetelmäkehityksiin yhteistyössä kemistien kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä laboratorion henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta laiteanalytiikasta ja menetelmäkehityksestä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Sinulla on soveltuva laboratorioalan koulutus sekä pitkäjänteinen ja vastuullinen työote. Arvostamme käytännön kokemusta alalta sekä kiinnostusta oman työympäristön kehittämiseen, ennakkoluulotonta asennetta ja kiinnostusta uuden oppimiseen.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, täytä hakemus viimeistään 30.6.2021. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin laboratoriopäällikkö Jonna Jokiniemi, p. 020 7130 800 (vaihde).