Haemme nyt prosessiteollisuuden asiantuntijoita eri tehtäviin uudelle akkukemikaalitehtaalle

Sinulla on soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus ja vahvaa kokemusta hydrometallurgiasta tai teollisuusautomaatiosta/-sähköstä.

Olet yhteistyökykyinen, huolellinen, motivoitunut ja työtä pelkäämätön.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, täytä hakemus viimeistään 31.1.2020. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa akkukemikaalitehtaan johtaja Kristian Granit, p. 020 7130 800 (vaihde).

Terrafame on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa bioliuotusmenetelmällä nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Rakenteilla olevan akkukemikaalitehtaan myötä päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidi jalostetaan sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta. Ainutlaatuisesta toiminnastamme vastaa yli 700 prosessiteollisuuden ja muiden alojen asiantuntijaa sekä laaja yhteistyökumppaneiden verkosto.