Raskaskoneasentaja – tule mukaan joukkoomme!

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman - valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme raskaskoneasentajia vuorotyötehtäviin liikkuvan kaluston kunnossapitoon. Sinulla on tehtävään soveltuva autoalan tutkinto (mielellään raskaskalusto) tai alan työkokemusta.

Työtehtäviin kuuluu koneiden määräaikaishuollot, komponenttien vaihdot ja asennukset, sähkö- ja hydrauliikkavikojen haku ja korjaaminen sekä korjaushitsaukset. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, sillä huollettavana on järeiden lastauskoneiden ja kiviautojen lisäksi työkoneita ja pakettiautoja.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin.

Kuulut yli 30 hengen liikkuvan kaluston kunnossapitotiimiin. Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon, oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville. Työ on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-15.30 liikkuvan kaluston päällikkö Juha Kilpeläinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksen viimeistään 30.6.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.