Oletko sinä uusi suunnitteluinsinöörimme (automaatio tai sähkö)?

Tehtäviisi kuuluu toteuttaa teollisuuteen liittyviä projektitehtäviä yhteistyössä projektipäällikön ja eri tuotannon osa-alueiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri/AMK) ja useamman vuoden kokemusta suunnittelu- ja/tai projektitehtävistä sekä kiinnostusta niissä kehittymiseen. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen suunnitteluinsinööri.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne sekä kyky luoda puitteet hyvälle yhteistyölle. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Viet osaltasi projekteja eteenpäin projektinhallintaprosessin mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • prosessiteollisuuden osaamista
  • nykyaikaisten suunnittelu-, dokumentaatio- ja laskentaohjelmistojen monipuolista osaamista tavallisten toimisto-ohjelmistojen lisäksi
  • vahvaa osaamista mekaanisesta, sähkö- tai automaatiosuunnittelusta kokemusta laadunvarmistuksesta
  • englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, täytä hakemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Hannu Rimpiläinen ke–to klo 14.30–15.30, p. 020 7130 800 (vaihde). Työpaikka sijaitsee Sotkamossa.