Tule Terrafamelle asiakaslaadun tutkimusinsinööriksi!

Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Se on meidän tapamme muuttaa maailmaa. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme asiakaslaadun tutkimusinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vastaat akkukemikaalitehtaan prosessin seurannasta ja kehityksestä, jotta tuotelaatuvaatimukset täyttyvät mahdollisimman hyvin. Tuet toimintaa erityisesti kiteytykseen ja pakkaukseen liittyvissä asioissa. Teet tiivistä yhteistyötä akkukemikaalitehtaan tuotanto-, tutkimus- ja kehitysosaston sekä kaupallisen organisaation henkilöstön kanssa. Varmistat toiminnallasi laatutoimintojen ylläpidon ja kehittämisen viestimällä, kouluttamalla ja koordinoimalla tuotelaatuvaatimuksista sidosryhmillesi. Selvität tuotevaatimuspoikkeamien juurisyitä ja koordinoit korjaustoimenpiteitä. Olet mukana myös tuotannon ja T&K:n kehitysprojekteissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva insinööritason koulutus (esim. prosessitekniikka, kemia, kiteytys).

Työskentelytapasi on pitkäjänteistä ja oma-aloitteista. Jatkuva parantaminen ja laatutietoisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja. Sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. etätyömahdollisuuden, joustavien työaikojen, laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja tehtävästä antavat tutkimus- ja kehitysosaston osastopäällikkö Jouni Pakarinen, kaupallinen johtaja Janne Palosaari ja Terrafamesta yleisesti henkilöstöjohtaja Heini Hämäläinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 14.10.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.