Tule Terrafamelle tutkimusteknikoksi!

Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Se on meidän tapamme muuttaa maailmaa. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme kahta tutkimusteknikkoa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Toteutat suunnitelmien mukaisia tutkimustehtäviä laboratoriossa ja pilot-mittakaavassa. Tehtävät liittyvät louhinnan, materiaalinkäsittelyn, bioliuotuksen ja hydrometallurgisten prosessien tutkimukseen. Olet mukana prosessin kehittämiseen liittyvissä tutkimusprojekteissa ja -hankkeissa.

Hallitset laboratoriotyöskentelymenetelmät ja tunnet kemiallisia määritysmenetelmiä. Laboratorio- ja pilot-mittakaavan työkokemus sekä laitetekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Sinulla on alalle soveltuva laborantti- tai insinöörikoulutus (esim. prosessitekniikka, kemiantekniikka, kemia) tai muuten hankittu vastaavaa kokemus.

Työskentelytapasi on systemaattista ja oma-aloitteista. Sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. etätyömahdollisuuden, joustavien työaikojen, laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja tehtävästä antavat tutkimuspäällikkö Ville Heikkinen, tutkimus- ja kehitysosaston osastopäällikkö Jouni Pakarinen ja Terrafamesta yleisesti henkilöstöjohtaja Heini Hämäläinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 14.10.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.