Työnjohtaja ja työnsuunnittelija mekaaniseen kunnossapitoon

Työnjohtajana tehtäviisi kuuluu mekaanisten kunnossapitotöiden johtaminen yhteistyössä kunnossapidon muun organisaation kanssa. Vastaat alueesi laitteiden kunnossapidosta ja hallinnasta sekä osallistut käynnissäpitojoukkueen toimintaan. Huolehdit henkilöstösi kehittämisestä sekä alueesi työturvallisuudesta. Olet mukana kehittämässä kunnossapidon toimintoja ja järjestelmiä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/teknikko) tai muuten hankittu vastaava pätevyys ja vankka kokemus teollisuuden kunnossapidon esimiestehtävistä.

Työnsuunnittelijana tehtäviisi kuuluu vastuualueesi mekaanisten seisokki- ja kunnossapitotöiden suunnittelu, aikataulutus ja toteutus. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon työnjohtajien ja insinöörien kanssa sekä kehität laitteistojen kunnossapitoa ja käyttövarmuutta yhdessä käynnissäpitojoukkueen kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/teknikko) tai muuten hankittu vastaava pätevyys ja työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta.

Arvostamme joustavuutta, paineensietokykyä ja pitkäjänteistä sekä määrätietoista asennetta työtä kohtaan. Olet yhteistyökykyinen, motivoitunut, vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen.

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, täytä hakemus.

Lisätietoa tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Sampo Jauhiainen perjantaisin klo 7.00–15.30, p. 020 7130 800.