Vesienhallinnan prosessien kehitysinsinööri - oletko se sinä?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.

Haemme teollisuusalueellemme Sotkamoon vesienhallintaosastolle prosessien kehitysinsinööriä. Vastaat alueesi päivittäisestä prosessin seurannasta ja kehittämisestä sekä kunnossapidon toiminnan kehittämisestä ja raportoinnista.

Tehtäviisi kuuluu prosessioperaattoreiden ja asiantuntijoiden ohjeistus, koulutus ja raportointi. Osallistut projektien ja muiden kehityshankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä työsuojelutoimintaan ja riskienarviointeihin.

Sinulle on ominaista turvallisuuslähtöinen ajattelu, oma-aloitteisuus, ratkaisukeskeisyys ja hyvä organisointi- ja yhteistyökyky.

Koulutukseltasi olet esim. prosessitekniikan DI-/AMK-insinööri. Sinulla on käytännön kokemusta prosessiteollisuudesta ja prosessilaitteiden ylläpidosta. Tehtävässä on eduksi vedenkäsittelyn tai ympäristöteknologian osaaminen.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä, täytä hakemus viimeistään 20.6.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi välittömästi, jos tunnet olevasi sopiva joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat tiistaisin klo 14-15 osastopäällikkö Marko Kangasjärvelä ja HR-spesialisti Sirpa Heikkinen, p. 020 7130 800 (vaihde).