Tule Terrafamelle vesienhallinnan tiiminvetäjäksi!

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman - valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää yli 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Haemme vesienhallinnan tiiminvetäjää määräaikaiseen työsuhteeseen bioliuotus ja vesienhallinta -osastolle. Määräaikaisuuden kesto on arviolta vuoden 2023 loppuun saakka.

Työtehtäviisi  kuuluvat vesienhallinnan patovastaavan tehtävät (patojen tarkkailun järjestäminen, tulosten seuranta ja toimenpiteiden täytäntöönpano), patoturvallisuusoperaattoreiden esihenkilön tehtävät, kaivosalueen vesitaseen seuranta ja mallintaminen, vesienhallinnan kehitystyöt sekä projektit.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto alalta. Olet vastuuntuntoinen ja joustava. Sinulla on pitkäjänteinen ja turvallinen työote, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä mukautumiskykyä muuttuviin tilanteisiin.

Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon, oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin 35 km Sotkamosta ja 42 km Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-15.30 osastonjohtaja David García-Balbuena, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 10.7.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa.

Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä. Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.