Oletko sinä uusi YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAMME?

Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiön bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme EHSQ-osastollemme ympäristötiimiin ympäristöasiantuntijaa. Tehtävässäsi pidät aktiivisesti yhteyttä Terrafamen tuotanto-osastoihin sekä eri asiantuntijatahoihin. Keräät ja työstät itsenäisesti ympäristöasioihin liittyvää aineistoa ja laadit erilaisia selvityksiä, hakemuksia ja raportteja ja osallistut myös viranomaisraportointiin. Työnkuvaan voi kuulua osittain myös maastossa tehtäviä mittauksia ja näytteenottoa. Raportoit tehtävässä ympäristöpäällikölle.

Sinulla on soveltuva korkeakoulutus ja jo jonkin verran kokemusta erilaisista ympäristöalan selvitystöistä ja projektien hallinnasta. Eduksi katsomme erityisesti osaamisen joltakin seuraavista osa-alueista:

  • patoturvallisuus
  • ympäristörakentamisen riippumaton laadunvalvonta
  • prosessi- ja kaivannaisjätteet
  • ympäristöluvitus ja ympäristövalvonta  

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin täytä hakemus viimeistään 30.9.2020! Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.9. alkaen tiistai-iltapäivisin (8.9, 15.9, ja 22.9) klo 15 – 17 kestävän kehityksen johtaja Veli-Matti Hilla, p. 020 7130 800 (vaihde).